Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencimiz Emirhan KÜRKÇÜ’nün Başarısı

Öğrencilerimizden Emirhan KÜRKÇÜ'nün mezuniyet projesi olarak hazırladığı "Çingene Boksör" oyunu, Üsküp Ss. Cyril ve Methodius Üniversitesi'lerinin düzenlediği, "31. Uluslararası Öğrenci Buluşmaları Skomrahi 2023 Festivali"ne onlarca başvuru arasından seçilerek davet edilmiştir. 01-05 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen festivalde sahnelenen oyun, seyirciler tarafından takdirle karşılanmış; Üniversitemizi temsil eden öğrenci grubu hem atölyelere katılarak hem de diğer üniversitelerin oyunlarını izleyerek mesleki deneyim kazanmışlardır. Oyunun hem yönetmeni hem de oyuncusu olan Emirhan KÜRKÇÜ, yerel televizyonlara oyun, çalışma süreci ve bölüm hakkında bilgiler vermiş, gazete röportajları ve tanıtım filmlerinde yer almıştır.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının artarak sürmesini diliyoruz.

Saygılarımızla,
REKTÖRLÜK

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencimiz Emirhan KÜRKÇÜ’nün Başarısı  Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencimiz Emirhan KÜRKÇÜ’nün Başarısı
Bize Sor