Türkçe Lisans Programında isteğe bağlı Hazırlık Sınıfına katılmak için ne yapmalıyım ? | Aday Öğrenci

Bunun için  akademik yılın başında 1. Sınıfa ilişkin kaydınızı dondurmanız ve burslu dahi olsanız Hazırlık Sınıfı ücretini ödemeniz yeterlidir. Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfında eğitim alan öğrencilerimiz için geçerli olan bütün kural ve uygulamalar isteğe bağlı Hazırlık Sınıfı Eğitimi alacak olan öğrencilerimiz için de aynı şekilde geçerlidir. Ancak bir farkla: İsteğe bağlı Hazırlık Sınıfı Eğitimi alan öğrenciler yıl sonu başarı notu istenilen düzeyde olmasa bile Hazırlık Sınıfından başarısız olarak 1. sınıfa geçerler.